Accountantskantoor regio

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen met de boekhouding? Denk aan het opstellen of controleren van jaarrekeningen, het bijhouden van de administratie, rapportages maken, zaken omtrent de belasting(aangifte) of vragen en adviezen over andere financiële vraagstukken? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een accountantskantoor die accountants of fiscalisten in dienst hebben die u kunnen helpen. Maar waar vind u die?

 

Accountantskantoor in de regio vinden

Bent u op zoek naar een accountantskantoor in de regio? Door heel Nederland zijn accountantskantoren te vinden. Vaak opereren de grootste accountantskantoren zoals Deloitte, PwC (price waterhouse cooper), EY (Ernst & Young) en KPMG landelijk en is er een vestiging bij u in de buurt te vinden. Mocht u liever contact leggen met een ander kantoor, zoekt u dan bijvoorbeeld eens op www.accountantkaart.nl of www.accountant-gids.nl om een accountantskantoor bij u in de buurt te vinden. Kiest u echter niet de eerste optie die verschijnt, maar let vooral even op onderstaande punten.

 

Waar moet u op letten?

Vaak is een MKB bedrijf niet verplicht om een accountant te nemen, dit is alleen een verplichting voor een B.V. en een N.V. die aan bepaalde voorwaarden voldoen omtrent de waarde activa, netto omzet en aantal werknemers. Zelfs als een accountant niet verplicht is, kan de kennis van een accountantskantoor uw organisatie goed van pas komen. Let bij het kiezen van een accountant of accountantskantoor allereerst op de benodigde keurmerken zoals erkend financieringsadvies MKB of het NOAB keurmerk. Daarnaast is het belangrijk om een accountantskantoor te vinden die voldoet aan de behoeftes van uw organisatie. Bij een grote organisatie met een ingewikkelde structuur heeft u waarschijnlijk meer selectiecriteria voor een accountant of fiscalist. Het is belangrijk dat de accountant uw organisatie begrijpt en eventueel specialistische kennis paraat heeft om u goed bij te kunnen staan. Zoek iemand die uw organisatie serieus neemt en waar u een goed gevoel bij heeft. Het is verstandig om een gesprek aan te gaan met meerdere accountants of meerdere accountantskantoren voordat u een keuze maakt. Tot slot, in het geval van een accountantskantoor is prijs-kwaliteit verhouding belangrijker dan de goedkoopste aanbieding.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over accountantskantoren in de regio? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.